21 feb: Østjydsk Bank leverer første overskud siden 2011
21 feb: RTX/CEO: God salgsvækst og kundetilgang tegner positivt
21-02-2017 14:37:22

FLSmidth vinder første fase af EPC-kontrakt til guldmine

PRESSEMEDDELELSE, KØBENHAVN, DANMARK 

 

FLSmidth er blevet tildelt første fase af en EPC-kontrakt med Belo Sun Mining Corp. for et procesanlæg til Volta Grande-guldminen i den brasilianske Amazonas-region

Belo Sun Mining Corp. ("Belo Sun") har afgivet en ordre til FLSmidth på første fase af en EPC-kontrakt omfattende ingeniørarbejde, udstyrsleverancer og entreprenørarbejde til guldmineprojektet Volta Grande på Xingu River ca. 50 km sydvest for Altamira i Pará State i Brasilien. Kontrakten omfatter gennemførelse af det grundlæggende ingeniørarbejde, udvælgelse af entreprenørfirma og planlægning af opførelsen af procesanlægget.

Belo Sun er et canadisk mineralefterforsknings- og udvindingsselskab med en portefølje, der er fokuseret på guld i Brasilien. Belo Suns største prioritet er at fremme og udvikle Volta Grande-projektet. President og CEO for Belo Sun, Peter Tagliamonte, udtaler: "Det er med stor glæde, at vi indgår et samarbejde med en førende international leverandør af mineteknologi og -udstyr, som har en række gode resultater i Brasilien. Vi er overbevist om, at firmaets store erfaring i landet, og i særdeleshed i Para State, vil være et godt supplement til vores egne ressourcer inden for projektudvikling og minedrift under forberedelsen af anlægsfasen i Volta Grande."

Koncerndirektør for FLSmidths Minerals Division, Manfred Schaffer, tilføjer: "FLSmidth er brancheledende, når det drejer sig om at designe, udstyre og opføre hele processer. Med vores enestående proceskendskab og vores position som markedsleder inden for guldudvinding udfordrer vi konventionerne og finder frem til bedre løsninger."

Efterfølgende forventes FLSmidth som en del af en samlet kontrakt at skulle understøtte udviklingen af Volta Grande guldprojektet med teknologi, design, validering af metallurgisk testarbejde, fremskaffelse og levering af specialudviklet procesudstyr, herunder knuser, mølle, sigter, fortykningsmidler, transportbånd, pumper & cykloner, udvaskningstanke, CO2-regenerering på stedet (CIP), elueringssystemer og det såkaldte gold room, hvor udvundet guld opbevares, anlæg, træning, idriftsættelse og support i opbygningsfasen. Belo Suns estimerede værdi af alle kontraktens faser er omkring USD100 mio.

Belo Sun Mining Corp. skønner, at guldprojektet Volta Grande indeholder mere end 4,8 mio. ounces afmålt og indikeret guld, og at minen i gennemsnit vil producere 167.000 ounces i løbet af 21 år. Volta Grande forventes at blive den største guldmine i Brasilien.

###

Global

Kristoffer Bohr Grønbæk

Content Manager,

Group Communications

Mobil: +45 3093 1427

krg@flsmidth.com

Global

Manfred Schaffer

Group Executive Vice President,

Mineraldivisionen

Telefon: +45 3618 1800

FLSmidth er markedsledende leverandør af produktivitetsforbedring til den globale mine- og cementindustri. Med hovedkontor i København og kontorer i mere end 50 lande leverer FLSmidth design, udstyr og serviceløsninger til kunder over hele verden. Produktivitet, bæredygtighed og kvalitet er fokus for FLSmidth og firmaets 12.000 ansatte. Firmaet havde i 2016 en omsætning på 18 milliarder kroner. Læs mere på www.flsmidth.com

Læs som PDF


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: FLSmidth via Globenewswire

Vedhæftet fil: Læs som PDF.pdf

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
27 maj
PNDORA
Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE ..
36
22 maj
 
Hej IceT : Det er kloge ord, du kommer med her. Jeg trak mig tilbage, da jeg var 53 år. Min arbejdsp..
32
23 maj
 
For nogle af mine kunder, laver jeg en kvartals-analyse over, hvordan de Nordiske selskabers indtjen..
25
25 maj
PNDORA
Tjah det er altid svaert for en amatoer som mig at vide hvornaar er det rigtige tidspunkt at koebe e..
14
24 maj
PNDORA
Nej for det er Breaking news.
12
23 maj
 
Man korser sig når man ser hvad nogle mennesker kan finde på og skrive, blot fordi de kan gøre det a..
12
23 maj
 
Hold øje med at politikere og andre nu som sædvanligt vil mane os til "at stå sammen" og "ikke lade ..
12
25 maj
ZEAL
-Jeg mindes ikke at handlet med en aktie som deler vandene så meget som Zealand Pharma. Jeg har vær..
11
23 maj
 
Hellere en nytteløs klovn end en svinsk og ubehagelig klovn som dig. Mage til ubehagelig optræden.
11
22 maj
VELO
  Så kan der snart ikke bankes mere pessimisme ind den aktie, kunne forstå hvis ledelsen havde forlæ..
11

Dong-topchef om salg af oliedivision: Den samlede pris er rigtig fin

24-05-2017 16:33:25
Flere iagttagere har kaldt salgsprisen for Dongs olie- og gasforretning lav, men hos energiselskabet selv mener man, at prisen er rigtig god, når man ser på det samlede regnestykke.Sådan lyder det fra Dongs administrerende direktør, Henrik Poulsen, efter at selskabet onsdag har gjort klar til et salg til den britiske kemikoncern Ineos.- Vi har fået en rigtig fin pris for forretningen. Vi har fået ..

Nordex-Acciona/dir: Har rigtig godt momentum i USA

24-05-2017 12:06:06
Den tyske vindmølleproducent Nordex, der for nylig overtog Acciona Windpower, har USA som et af nøglemarkederne, hvor selskabet venter at kunne fortsætte væksten fra et travlt 2017.- Vi har et rigtigt godt momentum i markedet, og i år kommer vil til at installere tæt ved 800 megawatt i USA siger Thomas Donoghue, som er salgschef for Nordex-Acciona på det nordamerikanske marked, til Ritzau Finans p..

Aktier/åbning: Salg af oliebiks sender Dong op i lyserødt marked

24-05-2017 09:07:05
Lige da alt så ud til at være ganske fredeligt før åbningen af det danske aktiemarked onsdag før den lange weekend, strøg Dong i fokus med nyheden om, at olie- og gasforretningen bliver solgt til kemivirksomheden Ineos.Dong satte forretningsdelen til salg i efteråret, og Dong har selv flere gange sagt, at et frasalg var ventet i løbet af 2017. Prisen kan løbe op i 8,7 mia. kr. og ændrer ikke ved 2..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2017  Disclaimer Privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Interactive Data.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
28. maj 2017 18:29:35
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20170517.1 - EUROWEB4 - 2017-05-28 18:29:35 - 2017-05-28 18:29:35 - 1 - Website: OKAY

Når du besøger Euroinvestor.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på Euroinvestor.dk her

x