21 feb: Østjydsk Bank leverer første overskud siden 2011
21 feb: RTX/CEO: God salgsvækst og kundetilgang tegner positivt
21-02-2017 14:37:22

FLSmidth vinder første fase af EPC-kontrakt til guldmine

Relateret indhold
22 mar - 
Aktier/åbning: Mærsk og Genmab trækker godt ned i bredt..
22 mar - 
Aktier/tendens: Mærsk, FLS og banker i fokus i ventet f..
17 mar - 
Fredagens aktier: Udbytte bremsede C20 Caps optur - pre..
Relateret debat
22 mar - 
nu er OUT i plus, så mon ikke det smitter af p&ar..
22 mar - 
spændt på om den lukker over 390 kr. idag
22 mar - 
det er kun spørgsmål om kort tid så ..

PRESSEMEDDELELSE, KØBENHAVN, DANMARK 

 

FLSmidth er blevet tildelt første fase af en EPC-kontrakt med Belo Sun Mining Corp. for et procesanlæg til Volta Grande-guldminen i den brasilianske Amazonas-region

Belo Sun Mining Corp. ("Belo Sun") har afgivet en ordre til FLSmidth på første fase af en EPC-kontrakt omfattende ingeniørarbejde, udstyrsleverancer og entreprenørarbejde til guldmineprojektet Volta Grande på Xingu River ca. 50 km sydvest for Altamira i Pará State i Brasilien. Kontrakten omfatter gennemførelse af det grundlæggende ingeniørarbejde, udvælgelse af entreprenørfirma og planlægning af opførelsen af procesanlægget.

Belo Sun er et canadisk mineralefterforsknings- og udvindingsselskab med en portefølje, der er fokuseret på guld i Brasilien. Belo Suns største prioritet er at fremme og udvikle Volta Grande-projektet. President og CEO for Belo Sun, Peter Tagliamonte, udtaler: "Det er med stor glæde, at vi indgår et samarbejde med en førende international leverandør af mineteknologi og -udstyr, som har en række gode resultater i Brasilien. Vi er overbevist om, at firmaets store erfaring i landet, og i særdeleshed i Para State, vil være et godt supplement til vores egne ressourcer inden for projektudvikling og minedrift under forberedelsen af anlægsfasen i Volta Grande."

Koncerndirektør for FLSmidths Minerals Division, Manfred Schaffer, tilføjer: "FLSmidth er brancheledende, når det drejer sig om at designe, udstyre og opføre hele processer. Med vores enestående proceskendskab og vores position som markedsleder inden for guldudvinding udfordrer vi konventionerne og finder frem til bedre løsninger."

Efterfølgende forventes FLSmidth som en del af en samlet kontrakt at skulle understøtte udviklingen af Volta Grande guldprojektet med teknologi, design, validering af metallurgisk testarbejde, fremskaffelse og levering af specialudviklet procesudstyr, herunder knuser, mølle, sigter, fortykningsmidler, transportbånd, pumper & cykloner, udvaskningstanke, CO2-regenerering på stedet (CIP), elueringssystemer og det såkaldte gold room, hvor udvundet guld opbevares, anlæg, træning, idriftsættelse og support i opbygningsfasen. Belo Suns estimerede værdi af alle kontraktens faser er omkring USD100 mio.

Belo Sun Mining Corp. skønner, at guldprojektet Volta Grande indeholder mere end 4,8 mio. ounces afmålt og indikeret guld, og at minen i gennemsnit vil producere 167.000 ounces i løbet af 21 år. Volta Grande forventes at blive den største guldmine i Brasilien.

###

Global

Kristoffer Bohr Grønbæk

Content Manager,

Group Communications

Mobil: +45 3093 1427

krg@flsmidth.com

Global

Manfred Schaffer

Group Executive Vice President,

Mineraldivisionen

Telefon: +45 3618 1800

FLSmidth er markedsledende leverandør af produktivitetsforbedring til den globale mine- og cementindustri. Med hovedkontor i København og kontorer i mere end 50 lande leverer FLSmidth design, udstyr og serviceløsninger til kunder over hele verden. Produktivitet, bæredygtighed og kvalitet er fokus for FLSmidth og firmaets 12.000 ansatte. Firmaet havde i 2016 en omsætning på 18 milliarder kroner. Læs mere på www.flsmidth.com

Læs som PDF


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: FLSmidth via Globenewswire

Vedhæftet fil: Læs som PDF.pdf

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
22 mar
FLS
spændt på om den lukker over 390 kr. idag
1
22 mar
FLS
det er kun spørgsmål om kort tid så er den over 400 kr. godt man har en del...
1

Novo: EMA-udvalg anbefaler markedsføringstilladelse til Refixia - NY

24-03-2017 13:31:36
Udvalget for humanmedicinske lægemidler (CHMP) ved Det Europæiske Lægemiddelsagentur (EMA) har tildelt Novo Nordisks Refixia en positiv udtalelse og anbefaler en markedsføringstilladelse.Det skriver Novo Nordisk i en fondsbørsmeddelelse.CHMP anbefaler en markedsføringstilladelse til Refixia til unge og voksne med hæmofili B. Til grund for anbefalingen ligger resultater fra udviklingsprogrammet par..

Novo/Exane: Kursmålet skæres til 270 kr.

24-03-2017 10:17:22
Den franske storbank Exane BNP Paribas skærer kursmålet for aktien i Novo Nordisk til 270 kr. fra 295 kr. Anbefalingen er uændret "outperform", viser data fra Bloomberg.Novo-aktien falder fredag 0,4 pct., eller 1 kr., til 233,20 kr. Det dækker dog over en stigning, da aktien ikke længere handles inklusive retten til et udbytte på 4,60 kr./ritzau/FINANSJakob Dalskov +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E..

Aktier/tendens: Mulighed for mere gas til Mærsk i ventet rødt C20

24-03-2017 08:31:54
Det danske aktiemarked kan fredag blive præget af små udsving med en lille overvægt af negative fortegn.A.P. Møller-Mærsks B-aktie var uændret efter torsdagens handel og blev handlet til 11.500 kr. Aktien kan dog gå fra grå til grøn fredag, da der er potentielt gode nyheder til det danske konglomerat.Efter en Nordsø-aftale, der kan redde det ellers lukningstruede Tyra-felt, skriver Jyllands-Posten..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge

Relaterede aktiekurser

FLSmidth & Co A/S 381,20 0,7% Stigning i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2017  Disclaimer Privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Interactive Data.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
26. marts 2017 18:55:12
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20170324.2 - EUROWEB4 - 2017-03-26 18:55:12 - 2017-03-26 18:55:12 - 1 - Website: OKAY

Når du besøger Euroinvestor.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på Euroinvestor.dk her

x