21 feb: Østjydsk Bank leverer første overskud siden 2011
21 feb: RTX/CEO: God salgsvækst og kundetilgang tegner positivt
21-02-2017 14:37:22

FLSmidth vinder første fase af EPC-kontrakt til guldmine

Relateret indhold
11:15 - 
Atlas Copco leverer høj vækst i minedivisionen
25 apr - 
Tirsdagens aktier: Novo og Jyske lå pænt i indeks i rek..
25 apr - 
Tirsdagens aktier: Novo og Jyske lå pænest i indeks i r..
Relateret debat
18:49 - 
Som du kan se på grafen, så ligger pitchfor..
17:31 - 
Tak, hvorfor ligger modstand så tæt ?
11:45 - 
det være svært, at se på når ma..

PRESSEMEDDELELSE, KØBENHAVN, DANMARK 

 

FLSmidth er blevet tildelt første fase af en EPC-kontrakt med Belo Sun Mining Corp. for et procesanlæg til Volta Grande-guldminen i den brasilianske Amazonas-region

Belo Sun Mining Corp. ("Belo Sun") har afgivet en ordre til FLSmidth på første fase af en EPC-kontrakt omfattende ingeniørarbejde, udstyrsleverancer og entreprenørarbejde til guldmineprojektet Volta Grande på Xingu River ca. 50 km sydvest for Altamira i Pará State i Brasilien. Kontrakten omfatter gennemførelse af det grundlæggende ingeniørarbejde, udvælgelse af entreprenørfirma og planlægning af opførelsen af procesanlægget.

Belo Sun er et canadisk mineralefterforsknings- og udvindingsselskab med en portefølje, der er fokuseret på guld i Brasilien. Belo Suns største prioritet er at fremme og udvikle Volta Grande-projektet. President og CEO for Belo Sun, Peter Tagliamonte, udtaler: "Det er med stor glæde, at vi indgår et samarbejde med en førende international leverandør af mineteknologi og -udstyr, som har en række gode resultater i Brasilien. Vi er overbevist om, at firmaets store erfaring i landet, og i særdeleshed i Para State, vil være et godt supplement til vores egne ressourcer inden for projektudvikling og minedrift under forberedelsen af anlægsfasen i Volta Grande."

Koncerndirektør for FLSmidths Minerals Division, Manfred Schaffer, tilføjer: "FLSmidth er brancheledende, når det drejer sig om at designe, udstyre og opføre hele processer. Med vores enestående proceskendskab og vores position som markedsleder inden for guldudvinding udfordrer vi konventionerne og finder frem til bedre løsninger."

Efterfølgende forventes FLSmidth som en del af en samlet kontrakt at skulle understøtte udviklingen af Volta Grande guldprojektet med teknologi, design, validering af metallurgisk testarbejde, fremskaffelse og levering af specialudviklet procesudstyr, herunder knuser, mølle, sigter, fortykningsmidler, transportbånd, pumper & cykloner, udvaskningstanke, CO2-regenerering på stedet (CIP), elueringssystemer og det såkaldte gold room, hvor udvundet guld opbevares, anlæg, træning, idriftsættelse og support i opbygningsfasen. Belo Suns estimerede værdi af alle kontraktens faser er omkring USD100 mio.

Belo Sun Mining Corp. skønner, at guldprojektet Volta Grande indeholder mere end 4,8 mio. ounces afmålt og indikeret guld, og at minen i gennemsnit vil producere 167.000 ounces i løbet af 21 år. Volta Grande forventes at blive den største guldmine i Brasilien.

###

Global

Kristoffer Bohr Grønbæk

Content Manager,

Group Communications

Mobil: +45 3093 1427

krg@flsmidth.com

Global

Manfred Schaffer

Group Executive Vice President,

Mineraldivisionen

Telefon: +45 3618 1800

FLSmidth er markedsledende leverandør af produktivitetsforbedring til den globale mine- og cementindustri. Med hovedkontor i København og kontorer i mere end 50 lande leverer FLSmidth design, udstyr og serviceløsninger til kunder over hele verden. Produktivitet, bæredygtighed og kvalitet er fokus for FLSmidth og firmaets 12.000 ansatte. Firmaet havde i 2016 en omsætning på 18 milliarder kroner. Læs mere på www.flsmidth.com

Læs som PDF


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: FLSmidth via Globenewswire

Vedhæftet fil: Læs som PDF.pdf

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
25 apr
FLS
Er der nogen der ved hvor mange FLS aktier der ligger shortet lige nu? - de må brænde fingrene meget..
1

Shipping: Baltic Dry-indekset falder 0,6 pct. til 1147 point

26-04-2017 14:05:11
Tørlastindekset Baltic Dry falder onsdag for syvende børsdag på stribe - denne gang med 0,6 pct. til 1147 point. Det fremgår af data fra Bloomberg News.Baltic Dry-indekset udarbejdes af London-baserede Baltic Exchange og dækker priserne for at få fragtet last som kul, korn og jernmalm. Indekset er baseret på en daglig rundspørge til mæglere over hele verden.Baltic Dry ramte et foreløbigt højdepunk..

Express Scripts lider efter afsked med megakunde - citat

26-04-2017 09:10:44
Express Scripts, der er USA's største indkøber af medicin, er havnet i en krise, efter at selskabet mistede sin største kunde, sundhedsforsikringsselskabet Anthem. Forsikringsselskabet har hidtil bidraget med 17,1 mia. dollar til Express Scripts toplinje (på cirka 100 mia. dollar i 2016, red.).Det skriver the Wall Street Journal.I flere år har Express Scripts været stolte over, at have en simpel f..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/Danske: Tre vigtige døgn venter aktiemarkederne
2
Trumps skattereform koster dyrt - citat
3
Aktier/tendens: Positive takter i regnskabsstorm og venten på Trump
4
Aktier/åbning: Novozymes spurter frem og trækker eliteindeks med sig
5
Novozymes leverer højere vækst end ventet fra årets start

Relaterede aktiekurser

FLSmidth & Co A/S 408,60 0,5% Stigning i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2017  Disclaimer Privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Interactive Data.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
26. april 2017 21:36:42
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20170403.1 - EUROWEB1 - 2017-04-26 21:36:42 - 2017-04-26 21:36:42 - 1 - Website: OKAY

Når du besøger Euroinvestor.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på Euroinvestor.dk her

x