27 mar: Nordea: Erhvervsminister byder hovedkvarter i Danmark velkommen
27 mar: WDH: Niels Jacobsen valgt ind i bestyrelsen
27-03-2017 17:29:42

William Demant Holding A/S: Forløb af generalforsamling

Relateret indhold
24 maj - 
Onsdagens aktier: Pandora trukket ned af fortsat usikke..
24 maj - 
Aktier/middag: Pandora er bundprop på ny i rødt marked
24 maj - 
Aktier/åbning: Salg af oliebiks sender Dong op i lyserø..

Selskabsmeddelelse

nr. 2017-04                                                 27. marts 2017

Afholdelse af ordinær generalforsamling

William Demant Holding A/S har i dag afholdt ordinær generalforsamling på selskabets adresse, Kongebakken 9, 2765 Smørum, hvor alle bestyrelsens forslag blev vedtaget af generalforsamlingen. Dette medførte blandt andet følgende beslutninger:

 • At selskabets årsrapport for 2016 blev godkendt, og at hele årets overskud, DKK 1.115 mio., overføres til selskabets reserver.

 • At bestyrelsens vederlag for det indeværende regnskabsår blev godkendt.

 • At Peter Foss, Niels B. Christiansen, Benedikte Leroy og Lars Rasmussen blev genvalgt som bestyrelsesmedlemmer, og at Niels Jacobsen blev valgt som nyt bestyrelsesmedlem.

 • At selskabets revisionsfirma, Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, blev genvalgt.

 • At selskabets aktiekapital nedsættes med nominelt DKK 1.423.110 svarende til selskabets beholdning af egne aktier pr. 27. februar 2017. Beholdningen af egne aktier er erhvervet som led i selskabets aktietilbagekøb i 2016 og 2017. Som konsekvens af kapitalnedsættelsen ændres vedtægternes pkt. 4.1 senest fire uger efter udløbet af fristen for kreditorers anmeldelse af krav, således at det herefter af pkt. 4.1 vil fremgå, at selskabets aktiekapital udgør DKK 51.793.255.

 • At bestyrelsen blev bemyndiget til indtil næste ordinære generalforsamling at lade selskabet erhverve egne aktier med en pålydende værdi af indtil 10 % af aktiekapitalen.

 • At selskabets vedtægter blev ændret, således at stemmesedler ikke nødvendigvis udleveres sammen med adgangskort.

I sin beretning redegjorde bestyrelsens formand, Lars Nørby Johansen, for koncernens udvikling i 2016. Han sagde blandt andet:

"2016 var et særligt godt år, og det er med både glæde og tilfredshed, at bestyrelsen ser tilbage på året, der gik.

Vores kerneforretning - udvikling, produktion og engrossalg af høreapparater - kom ud af året med en høj organisk vækst i omsætningen. Det skyldes primært lanceringen af Oticons høreapparat Opn i juni 2016. Opn har nu været på markedet i over et halvt år, og undersøgelser viser, at vi har at gøre med et banebrydende produkt, som giver en langt bedre høreoplevelse. Vi forventer, at Opn også fremadrettet vil hjælpe os med at vinde markedsandele.

Grundlaget og præmisserne for at være i hearing healthcare er på plads. Vi dækker bredt, og vi har betydelige markedsandele på de fleste områder. Og vi står derfor ganske unikt i forhold til vores konkurrenter inden for hearing healthcare. Vi er i kraft af både vores investeringer og vores DNA en højteknologisk, innovativ virksomhed, der er tæt på kunderne og brugerne i alle dele af forretningen. Dette grundlag er centralt for at skabe vækst, hvilket også kræver, at vi udvikler og forbedrer os på tværs af koncernen. Det gør vi gennem skarpt fokus på synergier og gennem en række strategiske tiltag."

Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig med Niels B. Christiansen som formand og Niels Jacobsen som næstformand.

* * * * * * *

Yderligere information:

Adm. direktør Niels Jacobsen

Telefon +45 3917 7300

www.demant.com

Øvrige kontaktpersoner:

CFO René Schneider

IR-chef Søren B. Andersson

IR Officer Mathias Holten Møller

2017-04 Afholdelse af generalforsamling


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: William Demant Holding A/S via Globenewswire

Opret kommentar

Relateret debat

 • 1 uge
 • 1 måned
 • 1 År
Ingen indlæg

Dong-topchef om salg af oliedivision: Den samlede pris er rigtig fin

24-05-2017 16:33:25
Flere iagttagere har kaldt salgsprisen for Dongs olie- og gasforretning lav, men hos energiselskabet selv mener man, at prisen er rigtig god, når man ser på det samlede regnestykke.Sådan lyder det fra Dongs administrerende direktør, Henrik Poulsen, efter at selskabet onsdag har gjort klar til et salg til den britiske kemikoncern Ineos.- Vi har fået en rigtig fin pris for forretningen. Vi har fået ..

Nordex-Acciona/dir: Har rigtig godt momentum i USA

24-05-2017 12:06:06
Den tyske vindmølleproducent Nordex, der for nylig overtog Acciona Windpower, har USA som et af nøglemarkederne, hvor selskabet venter at kunne fortsætte væksten fra et travlt 2017.- Vi har et rigtigt godt momentum i markedet, og i år kommer vil til at installere tæt ved 800 megawatt i USA siger Thomas Donoghue, som er salgschef for Nordex-Acciona på det nordamerikanske marked, til Ritzau Finans p..

Aktier/åbning: Salg af oliebiks sender Dong op i lyserødt marked

24-05-2017 09:07:05
Lige da alt så ud til at være ganske fredeligt før åbningen af det danske aktiemarked onsdag før den lange weekend, strøg Dong i fokus med nyheden om, at olie- og gasforretningen bliver solgt til kemivirksomheden Ineos.Dong satte forretningsdelen til salg i efteråret, og Dong har selv flere gange sagt, at et frasalg var ventet i løbet af 2017. Prisen kan løbe op i 8,7 mia. kr. og ændrer ikke ved 2..

Mest læste nyheder

 • 24 timer
 • 48 timer
 • 1 uge

Relaterede aktiekurser

Køb- og salgsanbefalinger

 • Trend
 • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2017  Disclaimer Privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Interactive Data.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
28. maj 2017 12:32:39
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20170517.1 - EUROWEB4 - 2017-05-28 12:32:39 - 2017-05-28 12:32:39 - 1 - Website: OKAY

Når du besøger Euroinvestor.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på Euroinvestor.dk her

x